Jouw unieke verhaal op papier.

Waarom doe je wat je doet? Wat is je doel? Waar gaat jouw vuurtje van branden? Je brandstory is de kern van je business. Het is dé vertaling van je merkidentiteit. Met een sterke brandstory bereik je niet alleen je doelgroep, maar nog belangrijker: het vormt de bron voor alle verhalen die je gaat creëren en vertellen. Ben jij klaar om jouw unieke verhaal te delen met de rest van de wereld? Jij vertelt, ik schrijf!

Waar gaat jouw vuurtje van branden?

Mensen vertellen elkaar van nature verhalen. Het is de allerbeste manier om informatie over te brengen, elkaar te begrijpen en elkaar te inspireren.  Een goed verhaal straalt kracht uit: je laat zien dat je weet waar je het over hebt. Ben jij klaar om je verhaal te delen? Samen ontdekken wij waar jouw vuurtje van gaat branden. Jij vertelt, ik schrijf en zo zetten wij jouw unieke verhaal op papier. Daarna kun jij deze sterke basis gebruiken om het vuurtje van jouw business te laten branden!

Investering

€350,- excl. btw.

Wat kun je verwachten?

“We merkten al snel dat ze aanzienlijk veel onderzoek heeft gedaan om onze boodschap perfect te begrijpen.”

“We ontdekten Luna op Instagram, en ik was onmiddellijk onder de indruk van haar branding en schrijfvaardigheden. Samenwerken met Luna verliep uitzonderlijk soepel en snel!

Ze heeft niet alleen onze websiteteksten geschreven, maar ook heeft ze onze brandstory gecreëerd, die we nog steeds uitgebreid gebruiken voor zowel onze B2B- als B2C-marketingmaterialen. We merkten al snel dat ze aanzienlijk veel onderzoek heeft gedaan om onze boodschap perfect te begrijpen. 

Wat we als een aangename verrassing hebben ervaren, is Luna’s oprechte betrokkenheid, zelfs na onze samenwerking. Ze blijft vol enthousiasme reageren op onze bedrijfsgroei, en dat is precies de reden waarom we zeker bij haar zullen terugkeren als we weer behoefte hebben aan tekstuele ondersteuning!”

Bo Butter – Spoon Moment

Contact opnemen

Ben jij klaar om je verhaal te delen? Jij vertelt, ik schrijf!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!