Webteksten laten schrijven.

Je website is je online visitekaartje. Dit is dé plek waar je klant op zoek gaat naar meer informatie over je product of dienst. Om je aanbod, missie, visie en werkwijze zo goed mogelijk te verwoorden heb je krachtige webteksten nodig. Daar gaan wij samen mee aan de slag! 

Een sterke online identiteit.

Ik zorg ervoor dat je webteksten helemaal ‘jij’ worden. 

Persoonlijke webteksten zorgen voor een sterke online identiteit. De content op je website zal nog meer van waarde zijn als jij precies kunt vertellen waar je met je business voor staat en welke meerwaarde jij je ideale klant kunt bieden. 

Met ‘standaard’ teksten op je website kun jij je niet onderscheiden en daarom zorg ik ervoor dat je webteksten helemaal ‘jij’ worden. Daarnaast zorg ik ervoor dat de webteksten de juiste SEO zoekwoorden bevatten waardoor je beter vindbaar zal zijn.

Ben jij klaar om je verhaal met mij te delen? Dan zorg ik ervoor dat je verhaal klaar is om met de rest van de wereld gedeeld te worden!

Wat kun je van mij verwachten?

Met persoonlijke webteksten onderscheid jij je van de de anderen. Ik zorg ervoor dat jij jouw verhaal kunt vertellen op je ‘eigen’ manier.

Tijdens de Kick Off duiken wij samen in de identiteit van je bedrijf. Wie ben jij en waar staat je bedrijf voor? Wat wil jij betekenen voor je ideale klant? No worries, ik zal geen hele ingewikkelde vragen stellen. Vaak heb je al die antwoorden namelijk al in je hoofd. Ik zorg er alleen voor dat die eruit komen. Ook denk ik tijdens de Kick Off graag met je mee over de indeling van je webpagina’s. 

Na de Kick Off start ik met het schrijven van je webteksten. Samen spreken wij een termijn af en ik zal je regelmatig op de hoogte houden. Persoonlijk contact vind ik namelijk erg belangrijk.

Wil jij je verhaal met mij delen? Ik kan niet wachten!

Traject van gemiddeld 4 weken

Investering

Jij vertelt, ik schrijf

“Ze denkt mee, is nauwkeurig, makkelijk in de omgang en goed in wat ze doet .”

Luna is een erg leuke meid die voor mij de teksten van mijn website heeft geschreven. Ze denkt mee, is nauwkeurig, makkelijk in de omgang en goed in wat ze doet.

Ik ben helemaal happy met haar manier van werken en de fijne teksten die ze voor mij heeft gemaakt!

Ilka van Wieren – Photography

Wil je er helemaal voor gaan?
Kies dan voor de Brand Boost!

Vertel mij meer!

Brand Boost

Traject van gemiddeld 5-6 weken

Wat je
krijgt

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!