Webteksten laten schrijven.

Je website is je online visitekaartje. Dit is dé plek waar je klant op zoek gaat naar meer informatie over je product of dienst. Om je aanbod, missie, visie en werkwijze zo goed mogelijk te verwoorden heb je krachtige webteksten nodig. Deze teksten zorgen ervoor dat je ideale klant niet meer om je heen kan. Je trekt ze aan, maakt indruk én houdt ze vast. Met de juiste woorden zorg ik ervoor dat je raak schiet. Ready?

Een sterk verhaal, dat is wat je wil.

Webteksten die je ideale klant aantrekken.

Persoonlijke webteksten zorgen voor een sterke online identiteit. De content op je website zal nog meer van waarde zijn als jij precies kunt vertellen waar je met je business voor staat en welke meerwaarde jij je ideale klant kunt bieden. 

Met ‘standaard’ teksten op je website kun jij je niet onderscheiden en daarom zorg ik ervoor dat je webteksten helemaal ‘jij’ worden. Daarnaast zorg ik ervoor dat de webteksten de juiste SEO zoekwoorden bevatten waardoor je beter vindbaar zal zijn.

Ben jij klaar om van je websitebezoekers ‘droomklanten’ te maken? Dat kan alleen door raak te schieten met de juiste woorden!

Wat kun je van mij verwachten?

Tijdens de live Kick Off duiken wij samen in de identiteit van je bedrijf. Wie ben jij en waar staat je bedrijf voor? Wat wil jij betekenen voor je ideale klant? No worries, ik zal geen hele ingewikkelde vragen stellen. Vaak heb je al die antwoorden namelijk al in je hoofd. Ik zorg er alleen voor dat die eruit komen. Ook denk ik tijdens de Kick Off graag met je mee over de indeling van je webpagina’s. 

Na de Kick Off start ik met het schrijven van je webteksten. Samen maken we een planning en ik zal je regelmatig op de hoogte houden. Persoonlijk contact vind ik namelijk erg belangrijk.

Ready om ervoor te zorgen dat je website weer doet wat die moet doen? Ik kan niet wachten!

Traject van gemiddeld 5/6 weken

Wat je krijgt

JE INVESTERING

“Ze denkt mee, is nauwkeurig, makkelijk in de omgang en goed in wat ze doet .”

Luna is een erg leuke meid die voor mij de teksten van mijn website heeft geschreven. Ze denkt mee, is nauwkeurig, makkelijk in de omgang en goed in wat ze doet. Ik ben helemaal happy met haar manier van werken en de fijne teksten die ze voor mij heeft gemaakt!

Ilka van Wieren – Photography

Je merkverhaal op papier laten zetten?
Kies dan voor de Brandstory!

Kennismaken?

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!