Tijd voor een Frisse Blik!

Twijfel je over de teksten op je website? Voel je het niet helemaal? Dan is het tijd om daar wat aan te doen!

De klantreis door je website moet kloppen. Gebruik je de juiste tone of voice? Staan je CTA’s op de juiste plek? Ik kijk graag met je mee en geef je concrete tips en een helder advies, zodat jij daarna zelf aan de slag kunt. Ben je er klaar voor?

Scan Sessie

Tijdens deze Scan Sessie kijk ik online met je mee en analyseren wij samen je website. Staan je teksten eigenlijk wel op de juiste plek? Komen ze goed over? Begrijp ik wat je mij wil vertellen en maak je mij nieuwsgierig?

In deze sessie scan ik je hele website. Ik kijk naar al het schrijfwerk dat op je website staat en geef je concrete tips per pagina. Ik wil jou op deze manier een frisse blik geven, zodat jij zelf weer op een andere manier naar je website gaat kijken. Na de Scan Sessie stuur ik je alle tips en mijn advies op in een persoonlijk document. Daarna kun je zelf aan de slag!

Investering

€150,- excl. btw.

Wat kun je verwachten?

“ Het is echt een kunst hoe zij iedere keer weer de juiste woorden wist te vinden.”

Luna heeft bij mijn website een scan sessie gedaan en wat ben ik daar blij mee!! We spraken af in een gezellig koffietentje en zij nam mijn hele website door. Ik ben heel erg onder de indruk van haar taalvaardigheid.

Het is echt een kunst hoe zij iedere keer weer de juiste woorden wist te vinden. De scan sessie heeft mijn website een enorme boost gegeven. Thanks lieve Luna!

Ilse van Dijk – Branding fotograaf

Heeft je website behoefte aan een boost? Vraag dan nu je Scan Sessie aan!

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!