About me | Luna van Veen

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Luna en ik heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met tekst. Ik ben een creatieve, enthousiaste en perfectionistische schrijfster en ik vind het heerlijk om verhalen van anderen om te toveren tot een geheel. Voor mij heeft schrijven iets ‘magisch’. Je schrijft een verhaal en iedereen kan daar weer zijn of haar eigen verbeelding van maken, hoe mooi is dat?

Het mooiste aan schrijven voor een ander vind ik dat ik iedere keer weer een bijzondere passie mag verwoorden.

Als klein meisje was ik altijd al bezig met schrijven en lezen. Ik las veel boeken en schreef zelfverzonnen verhaaltjes welke ik dan aan mijn juf of meester liet zien. Ik had een rijke fantasie waarin alles mogelijk was. Ik probeer deze fantasie van vroeger altijd een beetje bij mij te houden om de teksten dat ene stukje magie te geven.

Ik was een ambitieus kind en wilde op zowel de basis- als middelbare school altijd het beste van het beste halen. Dat lukte niet altijd, maar ik leerde wel: meer dan je best kun je niet doen. Dus dat deed ik. Na mijn studie op het HBO Leisure & Events Management wist ik zeker dat ik door wilde gaan met schrijven.  

Ik had nooit echt het plan om ‘ondernemer’ te worden en ik vind het nog steeds gek als ik het zeg of schrijf. Toch ben ik iedere dag weer ontzettend blij en dankbaar dat ik kan doen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen: schrijven! Ik vind het nóg veel leuker dat ik iedere keer weer al die verhalen mag horen van anderen die ook iets doen waar hun hartje sneller van gaat kloppen. I love it!

Naast schrijven houd ik van koken, lekker eten met een goed wijntje, samen zijn met familie en vrienden, een dansje wagen en sla ik (als ik mijzelf de tijd gun) nog wel eens een boek open.  

Ik kan niet wachten om jouw verhaal te horen en er wat moois van te maken!

Written by,
Luna

“Ieder verhaal is er eentje om gedeeld te worden.”

Luna van Veen

Get to know me

3 dingen die ik niet kan missen tijdens werk:

3 steden waar ik nog graag heen wil:

3 favoriete vakantielanden:

3 favoriete gerechten:

Samenwerken?

Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen en met je mee te denken. Met jouw passie en kennis en mijn ‘magische pen’ komen we tot unieke, persoonlijke en krachtige teksten!

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!