over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Luna en ik heb een grote passie voor alles wat met tekst te maken heeft. Ik ben een creatieve, enthousiaste en perfectionistische schrijfster en ik vind het heerlijk om verhalen van anderen om te toveren tot unieke teksten. Ik houd van uitdagingen en vind het dan ook leuk om uit mijn comfortzone te komen, voor ieder bedrijf schrijf ik een unieke tekst!

  Als klein meisje...

Als klein meisje was ik altijd al bezig met schrijven en lezen. Ik las veel boeken en schreef zelfverzonnen verhaaltjes welke ik dan aan mijn juf of meester liet zien. Ik had een rijke fantasie waarin alles mogelijk was. Ik ben van mening dat je deze fantasie van vroeger altijd een beetje moet blijven houden om je teksten dat ene stukje magie te kunnen geven. 

Mijn doel met Written by Luna is om met mijn teksten jouw verhaal over te brengen. Samen gaan wij op zoek naar die ene pakkende schrijfstijl die past bij je onderneming. 

Het mooiste aan schrijven voor een ander vind ik dat ik iedere keer weer een bijzondere passie mag verwoorden. Het verwoorden van een passie vind ik iets magisch hebben. Jij hebt jouw verhaal in je hoofd en ik zet dat om in woorden, zodat je jouw verhaal kunt delen met de rest van de wereld.

Ben je benieuwd naar mijn frisse blik? 

Ik kan niet wachten om je verhaal te horen en er wat moois van te maken!

Written by,
Luna

  Een frisse blik  

  Opzoek naar die ene pakkende tekst!