over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Ik ben Luna en ik heb een grote passie voor schrijven. Ik ben een creatieve, enthousiaste en perfectionistische schrijfster die er alles aan doet om een tekst zo uniek en pakkend mogelijk te maken. Ik houd van uitdagingen en vind het dan ook leuk om uit mijn comfortzone te komen, voor ieder bedrijf schrijf ik een unieke tekst!

  Als klein meisje...

Als klein meisje was ik altijd al bezig met schrijven en lezen. Ik las veel boeken en schreef zelfverzonnen verhaaltjes welke ik dan aan mijn juf of meester liet zien. Ik had een rijke fantasie waarin alles mogelijk was. Ik ben van mening dat je deze fantasie van vroeger altijd een beetje moet blijven houden om je teksten dat ene stukje magie te kunnen geven. Ik heb de stap genomen en ik ben het avontuur aangegaan om voor mijzelf te beginnen als tekstschrijfster: mijn passie achterna!

Naast schrijven geniet ik van de mooie momenten met de mensen om mij heen, studeer ik Leisure & Events Management aan de Hogeschool Rotterdam en ben ik gek op koken.

Mijn doel met Written by Luna is om websites, nieuwsbrieven, blogs en social media accounts te optimaliseren en verfrissen door middel van mijn teksten. Samen gaan wij op zoek naar die ene pakkende tekst die helemaal past bij jou bedrijf. Ben je benieuwd naar mijn frisse blik? Ik schrijf graag voor je!

Written by,
Luna

  Opzoek naar creatieve,  

 die ene pakkende tekst!