About Me

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Ik ben Luna, 20 jaar en ik heb een passie voor schrijven. Ik ben een creatieve, enthousiaste en perfectionistische schrijfster die er alles aan doet om een tekst zo pakkend mogelijk te maken. Ik houd van uitdagingen en vind het dan ook leuk om uit mijn comfortzone te komen, voor elk bedrijf schrijf ik een unieke tekst!

 

  Als klein meisje...

Als klein meisje was ik altijd al bezig met schrijven en lezen. Ik las veel boeken en schreef zelfverzonnen verhaaltjes welke ik dan aan mijn juf of meester liet zien. Ik had een rijke fantasie waarin alles mogelijk was. Ik ben van mening dat je deze fantasie van vroeger altijd een beetje moet blijven houden om je teksten dat ene stukje magie te kunnen geven. Ik werk al een tijdje als tekstschrijfster voor een trouwblog en ik werk jaarlijks mee aan het uitbrengen van een trouwmagazine. Nu ben ik het avontuur aangegaan om voor mijzelf te beginnen.

Naast schrijven geniet ik van de mooie momenten met de mensen om mij heen, studeer ik Leisure & Events Management aan de Hogeschool Rotterdam en ben ik gek op koken.

Mijn doel is om websites, nieuwsbrieven, blogs en social media accounts te optimaliseren met mijn teksten. Samen gaan wij op zoek naar die ene pakkende tekst!

Written by,
Luna

 Samen gaan wij op zoek naar  

 die ene pakkende tekst!