Laat je business groeien 

 met unieke én pakkende teksten!  

  

Op zoek naar de juiste woorden?

Staar jij al uren naar een leeg document en krijg je geen woord op papier, maar heb je wel een sterk verhaal in je hoofd? Wil jij sterke en foutloze teksten die de passie van je business exact verwoorden? Laat je online teksten dan door mij schrijven!
Ik zorg voor webteksten die meteen laten zien waar je bedrijf voor staat en wat je te bieden hebt. Kies voor webteksten die aansluiten bij je doelgroep en laat je business groeien!

❝Ik verwoord jouw passie❞

Een frisse blik  

Ik ben Luna en ik heb een grote passie voor schrijven. Ik ben een creatieve, enthousiaste en perfectionistische schrijfster die er alles aan doet om een tekst zo uniek en pakkend mogelijk te maken. Ik houd van uitdagingen en vind het dan ook leuk om uit mijn comfortzone te komen, voor iedere business schrijf ik een unieke tekst! Ben je benieuwd naar mijn frisse blik? Ik schrijf graag voor je!

Waar kan ik je mee helpen?

product teksten  

Je producten staan niets voor niets op je website: die moeten verkocht worden. Toch? Hoe zorg je ervoor dat je pakkende product teksten hebt zodat je bezoekers overgaan tot actie?

Written by Luna

Blogartikelen  

Door het toevoegen van blogartikelen op je website trek je meer bezoekers aan en voeg je een extra vorm van content toe. Ik zorg ervoor dat de blogs geheel volgens de SEO regels worden geschreven.

nieuwsbrief teksten  

Met een nieuwsbrief verbeter je het contact met je klanten. Een nieuwsbrief is een informatief bericht waarin informatie en extra’s gebundeld staan in een krachtige tekst.

Latest blogs

Recent work

Wat anderen zeggen

FrankGallery Frank Gröniger
Read More
Luna is professioneel, efficiënt en begreep precies wat ik nodig had, ze reageerde zeer responsief bij het omzetten van het concept in het definitieve document. Fijn dat we zo snel konden schakelen en bedankt voor deze aangename samenwerking.
SophiaThe Prephouse
Read More
Ik was al een tijdje opzoek naar iemand die professionele teksten schrijft voor op websites. Via mijn website developer ben ik terecht gekomen bij Luna. Ik heb contact opgezocht en voor ik het wist waren de teksten al klaar. Luna luistert goed naar je wensen, denkt graag met je mee en geeft je de mogelijkheid om evt feedback te geven. De tekst is precies geworden zoals ik me had voorgesteld. Ik hoop in de toekomst vaker met Luna samen te werken.
SterXt
Read More
Voor de website van mijn onderneming was ik opzoek naar een goede, maar ook creative tekstschrijver. Dankzij een vriend (ook ondernemer) gekoppeld aan Luna. Ben zeer tevreden met het resultaat, de service en het snel reageren op vragen/ verzoeken!
Liesbethnomadnessinmybus
Read More
Samenwerken met Luna is een feestje. Haar fijne enthousiaste en scherpe manier van werken maakt dat zij mij zoveel uit handen neemt. Luna redigeert mijn blogs en houdt mijn website teksten scherp. Ik lever ‘bruto’ werk af aan haar en krijg er ‘netto’ werk voor terug. Ook met de redactie van mijn boek kon ik volledig op haar vertrouwen en heeft zij knetterhard laten zien wat zij waard is. Ik kijk nu al uit naar het LOLMagazine wat wij samen gaan uitgeven. Het proces zal stress leveren, maar met Luna als back ervaar ik dat niet als stress. Luna is een getalenteerde en professionele jongedame!
DianeKopjes & Zo
Read More
Na weken geworsteld te hebben met de juiste teksten kwam ik in contact met Luna. Wat een verademing! Zo leuk, gezellig en to the point. Mijn webshop ziet er zeer professioneel uit met dank aan Written by Luna.
IfraahAnderen doen het
Read More
Luna en ik werken al 1 jaar samen. Als webdesigner helpt ze me heel veel op het gebied van redigeren en controleren. Haar creativiteit en flexibiliteit verbazen mij telkens weer.
Stijn banzaboo
Read More
Ik heb een fijne samenwerking met Luna, ze is erg professioneel en komt haar afspraken na. Haar blogs zijn altijd goed en fijn om te lezen.
MilouMoodzDesign
Read More
Heel fijn samengewerkt met Luna! Leuke meid die echt meedenkt. Ze heeft me geholpen met het ontwikkelen van een nieuw product en was daarmee erg flexibel. Ook bij het schrijven van blogs is het samen afstemmen fijn en hoeven er maar kleine dingen gewijzigd te worden. Luna, bedankt!
Sandrasandrahouvast
Read More
Luna heeft mij enorm geholpen met het herschrijven van mijn website teksten. Ze heeft er mooie, pakkende teksten van gemaakt. Het was erg fijn om met haar samen te werken, alles verliep heel vlot. Ik raad haar in mijn netwerk bij iedereen aan!
Ilseilsevdijkfotografie
Read More
Luna heeft bij mijn website een scan sessie gedaan en wat ben ik daar blij mee!! We spraken af in een gezellig koffietentje en zij nam mijn hele website door. Ik ben heel erg onder de indruk van haar taalvaardigheid. Het is echt een kunst hoe zij iedere keer weer de juiste woorden wist te vinden. De scan sessie heeft mijn website een enorme boost gegeven. Thanks lieve Luna!
MartijnJNGL
Read More
Voor mijn webshop Jngl was ik al een tijdje op zoek naar een tekstschrijver om alle categorie- en productpagina's te voorzien van knappe teksten. Na verschillende pogingen met tekstschrijvers was het bij Luna een perfecte match! Ik ben erg blij met de kwaliteit en snelheid van de teksten van Luna, aanrader dus!
HannahHannahHoekerswever Fotografie
Read More
Een poos geleden was ik op zoek naar iemand die net even iets extra’s kon geven zodat mijn teksten nog meer aan zouden spreken. Het is helemaal Hannah, en geloof me dat is knap. Toen ik besloot mijn passie wat meer te gaan volgen wou ik tekstueel ook meegroeien. Luna voelde direct als de juiste persoon hiervoor te vragen. Ze heeft mijn visie, missie, stijl en aanbod vertaald naar prachtige teksten. Luna is iemand die oprecht geïnteresseerd in je is en zich ook graag verdiept in de persoon achter het bedrijf. Ze wist al gauw mijn gevoel over te brengen en ik was al snel enthousiast. Als ik mijn teksten lees voel ik trots, passie en kracht. Daar ben ik Luna erg dankbaar voor. Deze investering gaat mij en mijn bedrijf nog veel mooier laten groeien. Lieve Luna, dankjewel. Je bent een kanjer en ik zou je aan iedereen aanraden!
Previous
Next