Tekst advies

Heb je zelf al teksten geschreven maar twijfel je of deze goed zijn? Ik geef je tekst advies! Ben je opzoek naar iemand die de spelling, interpunctie en grammatica van je teksten checkt? Kies dan voor mijn taalcheck waar ik de teksten in je document of website controleer op taalfouten.

Ben je benieuwd of de teksten op je website daadwerkelijk van waarde zijn en op de juiste plek staan? Vraag dan een scan sessie aan! 

Ik geef je graag tekst advies zodat jij weer verder kunt. 

Taalcheck

Twijfel je over de leesbaarheid, grammatica en spelling van je zelf geschreven teksten? Ik check je website of documenten op deze taalfouten. Ik check de spelling, grammatica, interpunctie en schrijfstijl. Ik markeer de fouten en geef je advies hoe je dit zelf kunt verbeteren. Je krijgt van mij persoonlijke schrijftips.

Tarieven

Per 500 woorden €35,- ex btw.

 
Wat kun je verwachten?

Een gecontroleerde document of website waarbij alle fouten staan gemarkeerd met eventuele opmerkingen. Ook ontvang je aan het einde van de taalcheck een lijst met persoonlijke schrijftips. 

Scan sessie

Tijdens deze scan sessie scan ik je hele website. Ik kijk naar al het schrijfwerk dat op je website staat en geef je tips. Staan je call to actions op de juiste plek en zijn deze prikkelend genoeg? Waar staan je informatieve teksten en hoe heb je deze verwoord? In een consult van een uur controleren wij samen je hele website en hoop ik je ook wat meer inzicht te geven over online schrijven.

Tarieven

Scan sessie van 1 uur: €85,- ex btw.

 
Wat kun je verwachten?

Een fysieke of online meeting waarin wij samen kijken naar de inhoud en plaats van de teksten op je website. Ik leer je hoe bepaalde onderdelen in elkaar zitten en hoe je tactisch kunt schrijven. Aan het einde van deze sessie stuur ik je alle feedback en tips nog op zodat je deze in een helder overzicht nog eens kunt doorlezen. 

Geïnteresseerd in mijn tekst advies? Vraag hieronder je taalcheck of scan sessie aan!

aANVRAGEN