Steuntje in de rug

Het schrijven van teksten is iets bijzonders. Ergens moet je ‘het’ voelen, want als jij het niet voelt, dan komt het ook niet goed over op de lezer.

De reis door je website moet kloppen. Hoe zit dat bij jou? Staan je call-to-actions op de juiste plek en zijn deze prikkelend genoeg? Waar staan je informatieve teksten en hoe heb je deze verwoord? Ik kijk graag met je mee en geef je tips!

Scan Sessie

Tijdens mijn Scan Sessie kijk ik met je mee en analyseer ik je webteksten. Staan ze op de juiste plek? Komen ze goed over? Begrijp ik wat je mij wil vertellen? 

In deze sessie scan ik je hele website. Ik kijk naar al het schrijfwerk dat op je website staat en geef je tips. Ik hoop jou meer inzicht te geven en stuur je na de Scan Sessie alle tips op, zodat je hier later nog naar kunt kijken. 

Redigeren

Heb jij zelf je teksten geschreven, maar twijfel je of deze goed zijn of voel je ‘het’ toch niet helemaal en zijn ze nog niet klaar om online te gaan? Ik kan je webteksten redigeren! Ik kom niet aan de inhoud van je teksten, maar zorg ervoor dat je losse teksten een écht verhaal worden. 

INVESTERING

Scan Sessie van 1 uur: €85,- excl. btw.

Wat kun je verwachten?

Een fysieke of online meeting waarin wij samen kijken naar de inhoud en plaats van de teksten op je website. Ik leer je hoe bepaalde onderdelen in elkaar zitten en hoe je tactisch kunt schrijven. Aan het einde van deze sessie stuur ik je alle feedback en tips nog op zodat je deze nog eens kunt doorlezen.

“ Het is echt een kunst hoe zij iedere keer weer de juiste woorden wist te vinden. .”

Luna heeft bij mijn website een scan sessie gedaan en wat ben ik daar blij mee!! We spraken af in een gezellig koffietentje en zij nam mijn hele website door. Ik ben heel erg onder de indruk van haar taalvaardigheid.

Het is echt een kunst hoe zij iedere keer weer de juiste woorden wist te vinden. De scan sessie heeft mijn website een enorme boost gegeven. Thanks lieve Luna!

Ilse van Dijk – Branding fotograaf

Heeft je website behoefte aan een boost?Vraag dan je Scan Sessie aan!

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!