Redigeren en controleren

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar twijfel je of deze compleet is? Ben je niet zo’n ster in schrijven maar heb je wel wat op papier gezet? Ik zou graag je teksten willen redigeren en controleren! Ik kijk naar de zinsopbouw, spelfouten, tone of voice en het doel van je tekst. Tijdens het redigeren en controleren herschrijf ik je (web) teksten zodat deze foutloos geplaatst kunnen worden. Het verschil met mijn taalcheck is dat ik tijdens het redigeren en controleren de teksten meteen herschrijf, dan hoef je dat zelf niet meer te doen!

Het optimaliseren van je eigen teksten

Tijdens het redigeren en controleren van je teksten kom ik alleen aan de zinsopbouw en vorm van je tekst, niet aan de inhoud. Ik verander inhoudelijk niets aan je teksten, maar zorg er alleen voor dat deze correct geformuleerd zijn en bij online teksten ook voldoen aan de juiste SEO regels. Of het nu om een los artikel, rapport of een hele website gaat: ik herschrijf de teksten graag voor je. 

D8CF0839-4A08-48AA-AEAE-345A2FF5CBD9

Wat kun je verwachten?

Ik neem je graag het werk uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor zaken die je het liefst doet. Ik denk graag met je mee over een herschreven versie van je teksten! 

Pakketten

Pakket 1

Redigeren en controleren van 1 tekst
70
  • Introductiegesprek
  • 1 tekst á 800/1000 woorden
  • SEO-proof
  • 1 revisie moment

Pakket 2

Redigeren en controleren van je hele website
140 vanaf
  • Introductiegesprek
  • +/- 5 webpagina's 
  • SEO-proof
  • 1 revisie moment
GOED OM TE WETEN

Pakket 2 is gebaseerd op een gemiddelde (kleine) website van 5 webpagina’s.
Mocht je meer pagina’s willen laten redigeren en controleren, dan wordt daar €20,- per extra pagina voor gerekend.  

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.