Unieke teksten voor jouw drukwerk.

Van magazines en flyers tot een volledige brochure of een E-book: zonder teksten geen verhaal! Sommige woorden komen beter tot hun recht wanneer ze gedrukt zijn of in ieder geval duidelijk op papier staan. Zo heeft de lezer alle aandacht voor jouw unieke tekst!
Krijg je de juiste woorden niet op papier? Maar heb je wel een sterk verhaal in je hoofd?
Ik schrijf graag unieke teksten voor jouw project!

Zonder teksten geen verhaal.

Je weet het zeker: het is tijd om jouw boodschap te verspreiden. Maar hoe? Laat je een brochure maken en deel je zo meer informatie met je ideale klant? Wil je een E-book verspreiden onder je online netwerk of kies je toch voor een flyer en ga je live op pad om dit uit te delen? Waar je ook voor kiest: zonder teksten geen verhaal.

Waarschijnlijk heb jij al een duidelijk verhaal in je hoofd, maar hoe krijg je dit nu op papier? Ik schrijf teksten die lekker weglezen, informeren, inspireren én die blijven hangen. Dat is het uiteindelijke doel: jouw unieke verhaal of product onder de aandacht brengen!

Offerte op maat

Ieder (drukwerk)project is anders en daardoor is iedere aanvraag ook anders. Daarom maak ik graag een offerte op maat. 

Laten we eerst eens (online) kennismaken. Dan kun jij wat meer vertellen over je wensen en denk ik met je mee. Wat is de beste keuze om je teksten in te verwerken?

Ben je enthousiast? Dan maak ik een offerte op maat en zie ik je daarna heel graag voor een live Kick-Off én lekker koffietje.

“We hadden met spoed hulp nodig bij het schrijven van een tekst voor ons magazine
en Luna kon snel schakelen.”

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Luna. We hadden met spoed hulp nodig bij het schrijven van een tekst voor ons magazine en Luna kon snel schakelen. Het contact verliep snel en gemakkelijk, Luna luisterde goed naar onze wensen.  Op deze manier zijn we tot een mooi resultaat gekomen! We raden Luna zeker aan!


Roos den Haag – Juweliers Robert den Haag

Vertel mij meer!

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!