Schrijfwerkzaamheden

Ik bied verschillende schrijfwerkzaamheden aan voor zowel bedrijven als particulieren. Op zoek naar webteksten, blogartikelen of unieke product teksten? Ik help je graag! Ook voor nieuwsbrief teksten en het redigeren en controleren van je eigen teksten kun je mij benaderen. 
Zoek je een tekst voor andere uitingen dan onderstaande? Je kunt mij natuurlijk altijd contacten met deze vraag.

Scroll naar beneden en ontdek mijn schrijfwerkzaamheden!

Webteksten

Je website is tegenwoordig een belangrijk online visitekaartje. Om zo goed mogelijk gevonden te worden in alle zoekmachines is het een slimme zet om unieke webteksten te gebruiken. Ik zorg ervoor dat de teksten de juiste SEO woorden bevatten waardoor je opvalt! Dankzij deze geoptimaliseerde teksten zal de content op je website nog meer van waarde zijn.

Blogartikelen

Door het toevoegen van blogartikelen op je website trek je meer bezoekers aan en voeg je een extra vorm van content toe. Ik zorg ervoor dat de blogs geheel volgens de SEO regels worden geschreven. Dankzij mijn SEO geschreven blogs verbeter je de vindbaarheid van je website. Met deze blogartikelen kun je nog meer informatie delen over je product, dienst of kennis. Het continue plaatsen van blogartikelen wekt interesse bij je bezoekers, zo bouw je een bepaald vertrouwen op.  

Product teksten

Je producten staan niets voor niets op je website: die moeten verkocht worden. Toch? Hoe zorg je ervoor dat je pakkende product teksten hebt zodat je bezoekers overgaan tot actie? Door de juiste zoekwoorden en tone of voice te gebruiken zorg ik ervoor dat je producten stuk voor stuk unieke teksten hebben. Deze product teksten schrijf ik graag voor je! 

Nieuwsbrief teksten

Met een nieuwsbrief verbeter je het contact met je klanten. Een nieuwsbrief is een informatief bericht waarin informatie en extra’s gebundeld staan in een krachtige tekst. Het schrijven van een nieuwsbrief is voor de een moeilijker dan voor de ander en kan soms veel tijd kosten. Ik bespaar je die tijd en schrijf graag je nieuwsbrief teksten!

Redigeren en controleren

Ben je niet zo’n ster in schrijven maar heb je wel wat op papier gezet? Ik zou graag je teksten willen redigeren en controleren! Ik kijk naar de zinsopbouw, spelfouten, tone of voice en het doel van je tekst. Ik verander inhoudelijk niets aan je teksten, maar zorg er alleen voor dat deze correct geformuleerd zijn en bij online teksten ook voldoen aan de juiste SEO regels.