Blogartikelen

Door het toevoegen van blogartikelen op je website verbeter je de vindbaarheid van je website en draag je meer kennis over aan je bezoekers. Daarnaast heb je veel waardevolle content die je op meerdere kanalen kunt delen. Denk jij nu: dit klinkt geweldig, maar zelf heb ik er geen tijd voor of het lukt mij niet? Geen probleem! Ik help je graag bij het schrijven van die blogartikelen.

Meer bezoekers en een betere vindbaarheid

Door het toevoegen van blogartikelen op je website trek je meer bezoekers aan en voeg je een extra vorm van content toe. Ik zorg ervoor dat de blogartikelen geheel volgens de SEO regels worden geschreven. Dit alles met het doel om de vindbaarheid van je website te verbeteren! 

In deze blogartikelen kun je ontzettend veel informatie delen over de kennis die jij in huis hebt. Het regelmatig plaatsen van blogartikelen wekt de interesse bij je bezoekers, zo bouw je een band met hen op en raken zij nieuwsgierig in wat jij te bieden hebt. Dat is waar jij blij van wordt, toch?

Herken jij dit?

Wat kun je van mij verwachten?

Ik schrijf graag je blogartikelen. Zo heb jij weer meer tijd om te doen waar jouw hartje sneller van gaat kloppen. 

Het mooie aan blogartikelen is dat je de content kunt gebruiken voor veel meer andere doeleinden. Zo kun je de content uit je blog gebruiken voor je social media posts, maar ook voor je nieuwsbrieven. Het schrijven van blogs heeft dus een ontzettend grote meerwaarde voor je bereik!

Het is verstandig om iedere maand regelmatig blogartikelen te blijven plaatsen, zo zorg je ervoor dat je website steeds beter vindbaar is. Uiteraard is het van belang dat de artikelen inhaken op de laatste trends en de meest gezochte zoekwoorden.

Tijdens onze maandelijkse meeting denk ik graag met je mee over de onderwerpen van de artikelen.

Investering

2 artikelen per maand

Best
deal

4 artikelen per maand

“ Heel fijn samengewerkt met Luna! Leuke meid die echt meedenkt.”

Heel fijn samengewerkt met Luna! Leuke meid die echt meedenkt. Ze heeft me geholpen met het ontwikkelen van een nieuw product voor mijn merk MOODZ design.

Ze was daarin erg flexibel. Ook bij het schrijven van blogs is het samen afstemmen fijn en hoeven er steeds maar kleine dingen gewijzigd te worden. Inmiddels heeft Luna me ook geholpen met het herschrijven van productteksten en sommige teksten op mijn website. Topper!

Milou Soeters – Fotograaf

Vrijblijvende offerte aanvragen

Samenwerken? Plan hier dan een gratis kennismaking!